huvudkontor

Välkommen till Baradesign.se - Heminredning och design från Europas ledande varumärken.

De senaste trenderna inom inredning och design - Fri frakt över 500kr - Snabb leverans - Säker betalning - Bemannad kundtjänst

Baradesign.se skapades för att vi – precis som du - älskar heminredning och design. Sedan 1998 har vi samlat de allra senaste nyheterna från Europas ledande varumärken. Din tid är viktig för oss, därför vill vi spara så mycket som möjligt åt dig, så att du kan fokusera på att skapa magi hemma istället för att söka och leta. Baradesign jobbar intensivt för att hitta det mest unika på marknaden och göra detta tillgängligt för fler än bara oss själva. Det har vi lyckats med i tjugo år - och det är vi oerhört stolta över.

Vår butik på webben gör det enkelt och tryggt för dig att handla det du behöver, när du behöver det. Snabba leveranser garanterar att du aldrig behöver vänta för länge på dina designfavoriter.

Vår bemannade kundtjänst finns till för dig om du saknar något i vårt sortiment, eller om du har frågor kring de produkter du handlat från oss. Tjugo års erfarenhet av heminredning och design garanterar dig hög kvalitet, bra service och expertkunskaper kring de produkter vi säljer. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av om du behöver vår hjälp. Vi ser fram emot att ha just dig som vår kund.


Välkommen till Baradesign och vår värld av designprodukter!

huvudkontor

 

 huvudkontor