Hem » HEMINREDNING & DEKORATION

Ett hem består av många platser och ska fungera för mycket och många. I tjugo år har vi på baradesign hjälpt tusentals kunder att hitta heminredning, design och dekoration för hemmets alla vrår. Vårt stora sortiment har funktionell och praktisk inredning för bland annat sovrummet, köket, badrummet, vardagsrummet, uteplatsen, kontoret och barnrummet. Här finns också detaljerna, vackra, söta, vilsamma och mysiga - allt det där som behövs i ett riktigt hem. Välj mellan flera av våra varumärken för att hitta din egen stil, matcha och mixa för härliga effekter, eller gå på en enhetlig linje. Allt är möjligt.

Ledorden för våra utvalda varumärken är känslan för kvalitet, stort hantverkskunnande och fokus på utmärkt design. Våra varumärken, till exempel Blomus, VITA Copenhagen, Villa Collection, med flera, är ledande i Europa inom heminredning och design. När du handlar heminredning och dekoration från baradesign så kan du lita på att det du köper är noggrannt utvalt, samt älskat av generationer av människor världen över.

Om vi saknar något så blir vi jätteglada om du kontaktar oss. Vi gillar tips och tjugo års erfarenhet gör att vi är riktigt bra designdetektiver och trendexperter. Vi kan alltid hjälpa dig att skapa ditt eget drömhem.

 

HEMINREDNING & DEKORATION
Produkter
Totalt 410 poster
Sida 1 av 12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11