EOS Fjäderlampor

EOS Fjäderlampor - Originalet

 

  •  EOS fjäderlampa finns i fyra olika färger och flera storlekar
  •  Tillverkad i äkta gåsfjädrar RDS Certifierat
  •  Passar både som bordslampa, taklampa och plafond
  •  Levereras i fina presentförpackningar - perfekt att ge bort!

 

Fjäderlampan EOS hämtar sin kraft och skönhet från det nordiska landskapet. Fjäderlamporna tillverkas i naturliga gåsfjädrar, detta ger lamporna ett mycket speciellt, varmt ljus. Den övriga inredningen i hemmet får ett lyft av fjäderlampans eleganta, men också mysiga, ljus och design. 

EOS vita fjäderlampa finns i sex olika storlekar, allt ifrån EOS micro som passar perfekt som bordslampa, till EOS XXL (Specialbeställning kontakta kundtjänst) som blir en svävande dröm i stora sovrum, i vardagsrummet, eller i andra miljöer som hotellobbyn eller baren.

EOS fjäderlampa finns även i färgerna ljusbrun, ljusgrå och rosa. EOS fjäderlampa kan användas både som taklampa och bordslampa, beroende på vilken storlek du väljer. Det finns även en plafond som kan användas både på väggen och i taket.

Viktig information ang Din fjäderlampa:

- Använd endast LED-lampa, vanliga glödlampor blir för varma och kommer att skada din fjäderlampa. Du kan köpa rätt LED-lampa här hos Baradesign. Hos oss hittar du även sladdset och tripods, samt bord- och väggstativ till din nya fjäderlampa.

- Fjädrarna som används för att skapa fjäderlampan EOS är en restprodukt från livsmedelsindustrin. Istället för att fjädrarna går till förbränning så saneras de grundligt och återanvänds. All fjäderhantering är enligt lag skyldig att dokumenteras och hela processen följer etiska lagar och principer.

- Det tar ca 2-4 veckor innan fjädrarna vecklat ut sig helt. Använd hårfön för att forma och göra rent EOS fjäderlampa. Utförlig information finns i varje förpackning som skickas ut från UMAGE.