Världen över förknippas Gense med högkvalitativa bestick som gör vår vardag lite vackrare. Företaget har en lång, spännande historia och är idag en av Europas ledande besticktillverkare. Genses produkter har alltid kännetecknats av nyskapande design och är välkända för hög kvalitet i såväl form som funktion. Gense har sedan tidigt 1900-tal haft välkända formgivare knutna till sig. Med respekt för tradition och hantverkets komplexitet har de bidragit till den högklassiga skandinaviska design som är Genses signum.

Komplettera din befintliga besticksamling med enstaka gafflar, knivar, skedar mm. För dig som vill starta upp med helt nya bestick hemma så finns bestickset att köpa. Alla bestick och bestickset från Gense levereras i en vacker presentförpackning. Låt dig väl smaka av en bit svensk historia!

I vårt sortiment hittar du också salladsbestick från bland annat Zone Denmark, dansk design med fokus på god kvalitet och hög funktion. Här handlar du också bestick från Blomus, som underlättar vardagen och gör den lite vackrare.

 

 

Bestick
Produkter
Totalt 191 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6