2018-06-13
Camilla Sedell

Våra barn vill fira midsommar i framtiden också - därför skippar vi papperstallrikarna och engångsglasen och satsar på kvalitet och hållbarhet i sommar. 

Handla REACH-certifierade designfavoriter från VILLA COLLECTION. Certifieringen innebär att du inte köper hem en massa läskiga kemikalier som är dåliga för dig, dina barn och vår gemensamma omvärld. Det är såna härligheter vi vill pynta med till midsommar! 

Miljövänliga designfavoriter i giftfri plast från populära KOZIOL gör midsommardukningen enkel, okrossbar och garanterat fri från läskiga kemikalier som melamin och BPA. Det gör att vi kan vi lita på att våra barn och barnbarn också får fira svenska regn-och solblandade midsomrar i framtiden!

Frossa i linnedukar, tallrikar och glas i gedigna material, tårtkupor, kaffemuggar och allt du behöver för att skapa en underbar och hållbar midsommardukning. Hos Baradesign hittar du midsommarfestens höjdpunkter från välkända och populära varumärken som Blomus, Leonardo, Gense, Räder och många fler.