Nyheter

2018-10-05
Baradesign

Stora, runda speglar. Lyxig förvaring som också är praktisk. Sköna mattor, nyckelskåp, läckra väggklockor och bra belysning - allt för hallen och entrén hittar du online hos baradesign.se.

Välkommen in i shoppen!

2018-10-03
Baradesign


Snygga och kreativa rumsavdelare kan användas för att skapa ett "rum i rummet" utan att ta bort välbehövligt ljus. De flesta av våra rumsavdelare är lätt ljuddämpande vilket ger en avslappnad, men inte instängd, känsla.

Så dela av rummet och skapa mer plats hemma, för mys, läxläsning eller bara för att det är vackert!

Vi ses i butiken!

2018-09-28
Baradesign

TAVERNA från Leonardo inkluderar fyra stycken olika ölglas, och när du köper ett glas får du alltid ett på köpet. Ölglasen framhäver smakerna hos ölet och ligger perfekt i handen. Ölglasen är stabila, med en förstärkt botten, och glasen funkar både till fredagsmyset som i en bullrig barmiljö.

Trevlig helg önskar Baradesign!

2018-09-25
Baradesign

Ett enkel och smidigt sätt att förändra stilen i ett rum är faktiskt att byta dörr- och skåpknoppar. I vår Collection by Happynest har vi i nuläget två olika slags knoppar som passar skåp, sängbord eller vackra askar.

Så frigör kreativiteten och förnya hela hemmet med GREEK KEY eller vår diamantslipade kristallknopp. GREEK KEY är handgjord i Indien av förstklassiga material och med stor omsorg. Kristallknoppen finns i plätering med 24 karats guld och i silver, knoppen är tillverkad i Spanien med stor omtanke och hög kvalitet.

I shoppen fyller vi också på med mysiga lampor som gör hösten till din skönaste årstid. Med dansk design från UMAGE/VITA Copenhagen tar du in den skandinaviska naturen och gör dess trolska nyanser till en del av ditt hem.

Vi ses i shoppen!

2018-09-21
Baradesign

Eva Solo är dansk design med fokus på innovation, smak, hållbarhet och exklusiva material. Estetiken i Eva Solos design är tidlös men ändå utmanande. I helgen kan du handla dansk design till oslagbara priser här i shoppen. Vårt sortiment av Eva Solo fokuserar på köket, med vackra vinglas, ölglas, praktisk förvaring och stilrena intryck. I sortimentet hittar du genomtänkta termosar som håller tempen hela dagen, droppfria karaffer som du kan skapa eget smaksatt vatten i, samt klassisk tekanna med modern touch - en tekanna i glas och inbyggd tekula som gör att du kan se teets goda aromer sprida sig i det heta vattnet.

Så passa på i helgen - använd kampanjkoden SOLOSALE i kassan och få 50% rabatt på all design från Eva Solo! Vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

2018-09-14
Baradesign

Genom att du väljer Koziol så är du med och minskar vårt gemensamma ekologiska fotavtryck. Använd kampanjkoden BRAPLAST i kassan, och glöm inte att tagga dina bilder på Instagram och Facebook med #braplast för att sprida ordet om en ny och mer hållbar värld.

Koziol skapar funktionell och trendig inredning i 100% återvunnen miljövänlig plast. All produktion - från idé till paketering - sker i Odenwald, Tyskland. Alla produkter är garanterat giftfria, 100% miljövänliga och okrossbara - till ett pris som alla klarar av.

Koziols design går att använda i hemmets alla hörn, från festdukningen till vardagsfrukosten. Det är hållbarhet på riktigt!