Hem » BELYSNING » Lampor

Våra populära lampor tar det trista ordet "belysning" till helt nya nivåer. Varde ljus, ropar vi på baradesign! Här hittar du lampor så vackra och himlalika att man kan tro att de skapats av en gudomlig hand. Låt dig förföras av vår stora designfavorit; fjäderlampan EOS från VITA Copenhagen. Den finns i flera olika storlekar, färger och går att ha både som hängande lampa, bordslampa och vägglampa. 

Våra lampor har en design som påminner om den nordiska, trolska naturen. Dansk design, romantiska anslag och minimalistisk funktion är ledord i vårt sortiment. Designen är alltid genomtänkt, med tydlig inspiration från oväntade platser och ting. När denna häpnadsväckande design tänds upp fylls rummet av ett oförklarligt vackert ljus som skapar en överjordisk stämning. 

Hitta din egen designfavorit här hos oss, vi har lampor för hela hemmet och hela familjen kan välja en lampa som passar just deras rum. I vårt sortiment hittar du också de omåttligt popluära lamporna ORION och JOSEPHINE från Koziol.

 

 

Lampor
Produkter
Totalt 108 poster
Sida 1 av 3
1 2 3