Nyheter

2017-06-20

Instagram

Grattis @littledessert till vinsten. Håll utkik på @baradesign.se efter fler spännande aktiviteter och nyheter!

 

 

 

2017-06-15
Henrik Sedell

VITA TÄVLING PÅ BARADESIGN

Köp en valfri lampa av varumärket VITA från baradesign under perioden 15/6-15/8 och få en snygg väska i absolut toppkvalité med på köpet! Väskan är gjord i filt med läderremmar och rymmer det mesta du behöver för dina somriga äventyr.

VITA TÄVLING PÅ BARADESIGN

Väck kreativiteten och ta foton där väskan är med på dina favoritplatser under semestern och använd #VITAexplorer för chansen att vinna en ”all inclusive-resa” till Köpenhamn! En jury utser den bästa och mest kreativa bilden i slutet av tävlingsperioden.

2017-06-12

Eva Solo dricksflaska är den perfekta vattenflaskan som alltid finns inom räckhåll. Ha den med i väskan, använd den på kontoret och på fritiden.

Dricksflaska från Eva Solo

 

Den håller helt tätt och kan fyllas på om och om igen, vilket betyder att den skonar miljön. Dricksflaskan är tillverkad i BPA-fri plast och innehåller alltså inte bisfenol, ftalater eller tungmetaller. Själva plastflaskan tål maskindisk. Skruvlocket ska diskas för hand. Se mer här.

Eva Solo

Bestick Ranka har en tidlös design med en enkel form och återhållen dekoration.

Besticken har blivit en klassiker, och när du håller dem i dina händer kommer du att veta varför, då besticken är mycket bekväma att använda. Klicka här