Nyheter

2017-12-07
Camilla Sedell

Har du också snöstorm i huvudet inför julens alla bestyr? Trött på julklappar som ingen ändå vill ha? Misströsta inte. Hos baradesign.se finns något för alla smaker. Allt från enkla symboliska julklappar som en vacker marmorask från Svensk Marmor, eller den söta kapsylöppnaren Bottle Buddy från Räder, till vår spektakulära VITA Eos XL – en gåva som slår alla förväntningar! Baradesign.se har julklappsgaranti, vi kan lova att du hittar just din designfavorit. Varsågod att frossa i presenter och julklappstips i vår webbshop baradesign.se och följ oss på sociala medier … för mer info och inspo om hur just du kan skapa en lugnare, skönare och lite vackrare jul!

2017-09-24
Henrik Sedell

Bottle Buddy fick en riktigt bra start när den presenterades på Formex i augusti. Utvald till en av Stefan Nilsson (Trendstefan) favoriter och fick en fin plats på hyllan i Pop-up shoppen på Formex. Där den för övrigt sålde som smör i solsken.

Bottle buddy

Räder som är varumärket bakom Bottle Buddy kommer i höst att fylla upp Baradesign.se med sin mysigt poetiska inredning. Med allt från köksprodukter och porslinsvaser till ljuslyktor och plädar.

Bottle buddy

 

  Varor som nämns i nyheten

 • Räder
  Snygg kapsylöppnare från Räder
  Art nr. 13290
  149,00 SEK
 • Räder
  Elegant kapsylöppnare som levereras i ask
  Art nr. 13289
  149,00 SEK
2017-08-30

Ta en titt på höstens coolaste produkt. Förvaringsbollen ORION från Koziol. Endast fantasin sätter gränsen för vad man kan fylla dom med och välj mellan att placera den på bordet, väggen eller hängandes i rummet :) Knyt även säcken med belysning i serien Orion. Det ger en snygg effekt rummet.

2017-08-30

Ta en titt på höstens coolaste produkt. Förvaringsbubblan ORION från Koziol. Endast fantasin sätter gränsen för vad man kan fylla dom med och välj mellan att placera den på bordet, väggen eller hängandes i rummet :) Knyt även ihop säcken med belysning från serien Orion. Det ger en snygg effekt i rummet.

2017-08-08

SKOLSTART! JOBBSTART! Ladda upp med ett nytt snyggt pennfodral eller varför inte en bra matlåda? I vår shop finner ni massor med bra produkter som både underlättar din vardag samt fyller den med snygg design.

Se och läs mer i vårt senaste nyhetsbrev!